Dinsdag opende de nieuwe Brico in Geel zijn deuren voor het grote publiek. Deze opening gaat gepaard met heel wat klantenacties tijdens de openingsdagen (31 juli - 4 augustus).

De winkel is gelegen op de Antwerpseweg 35. Franchisenemer is Pieter Van Nerum, tevens eigenaar van de Brico in Diest. Het team telt 10 werknemers met aan het hoofd gerant Theo Rubens.

De nieuwe winkel heeft een totale verkoopoppervlakte van 1.990 m² en biedt alles wat van een Brico te verwachten valt, gaande van alles wat nodig is om de tuin in te richten zoals de klant dit wenst - inclusief meubels, tuinverlichting, plantjes, tuinmateriaal - tot sanitair met het nieuwe huismerken Aquavive en Aquazuro, (ecologische) verven zoals het nieuwe assortiment Perfection “Meerdere ondergronden”, decoratie, gereedschap, hout en nog zoveel meer.

Daarnaast zijn er natuurlijk de aangeboden diensten zoals het verhuur van materiaal, de reproductie van sleutel en nummerplaten, het gratis op maat snijden/zagen van glas en hout, de verfmengmachine, enz. Bovendien kunnen heel wat zaken aangekocht worden met eco-cheques.

Over Brico Belgium NV

In 1973 lanceert Brico een revolutionair concept: een grote zelfbedieningszaak waar men alles terugvindt voor de doe-het-zelver. Vandaag stelt Brico Belgium NV meer dan 3.300 personeelsleden te werk in 157 winkels van 4 merken: Brico (129), Briko Depot (1), Brico City (14) en Brico Plan-It (13).  Voor meer informatie, surf naar: www.brico.be.    Tekst : An  Vandenberghe Foto’s : Johan Temmerman/ N.